Home » Dit zijn wij

Dit zijn wij

-Leuk dat u kijkt op onze website. Wij zijn Robin Span en Kim Gaus (zie foto's), samen houden wij erg van fotografie en vinden het ontzettend leuk om mooie momenten vast te leggen.

Deze mooie momenten zijn voor ons bijzonder en wij zullen er dan ook alles aan doen om de foto's onvergetelijk te maken. 

 

Waar komt Vooraltijdmooi vandaan ? 

Vooralijdmooi staat bij ons voor herrineringen die voor altijd mooi blijven.

Foto’s zijn moment opnames waar je later met een bepaald gevoel naar kijkt. Wij hopen natuurlijk met een fijn gevoel maar het belangrijkste is voor ons dat de foto’s een vooraltijdmooie herinnering blijven waar je elk jaar weer met een goed gevoel naar kijkt.

Mooie momenten zoals je familie, een kinderfeestje van je kinderen een belangrijke sportwedstrijd of foto’s van jezelf omdat je bijvoorbeeld model wilt worden moeten vast gelegd worden en we zouden vereerd zijn dit te mogen doen. Dit is waarom we de naam Vooraltijdmooi hebben gekozen. 

Kim gaus, fotografe van 17 jaar en houd ontzettend van fotografie. Fotografie van mensen en natuur, in Beverwijk en Heemskerk en daar buiten.
Robin Span, fotograaf van 17 jaar die ook ontzettend houd van fotografie. Dit doe ik al 5 jaar en met steeds betere camera’/s is de kwalitiet steeds meer verhoogd. Fotograferen doen we vooral in Beverwijk en Heemskerk. Dus bent u opzoek naar een fotograaf